• تماس  
  • ورود 

خوشمزه، اما پر خطر

18 بهمن 1393 توسط ت

اگر اندکی به وعده های غذایی روزانه فکر کنیم متوجه خواهیم شد که روز به روز از تغذیه سالم دور می شویم.
اکثر ما روزانه از گوشت حیوانات استفاده می‌کنیم. از حدود یک دهه ی قبل در تمام مجلات و روزنامه‌ها و تلویزیون صحبت از مضرات گوشت قرمز مانند افزایش خطر چاقی، سرطان روده و عدم دریافت ویتامین‌های کافی به میان آمده است؛ اما آیا این ویژگی‌ها مخصوص تمام گوشت‌هاست؟ باید بدانید برخی از گوشت‌ها منبع فوق العاده ی پروتئین و آهن هستند در حالی که برخی دیگر صرفا کلسترول، نیترات و مواد چرب به بدن می‌رسانند. در نتیجه گروه دوم جزو گوشت‌های مضر حساب می‌شود. در این مطلب 5 نوع از بدترین گوشت‌هایی که مصرف می‌کنیم را گوشزد خواهیم کرد. لطفا با ما همراه باشید.

گوشت‌های فرآوری شده

به عقیده‌ی متخصصان، گوشت‌های حیوانی فرآوری شده مانند کالباس و غیره حاوی میزان زیادی سدیم هستند و به واسطه ی وجود نیترات محافظت می‌شوند. بنا به گزارش موسسه ی مطالعات سرطان آمریکا این نوع گوشت‌ها باعث افزایش خطر سرطان روده می‌شود. اگر شما عاشق ساندویچ هستید می‌توانید به جای کالباس داخل آن از گوشت بوقلمون استفاده کنید. می‌توانید این قبیل گوشت‌ها را کباب کرده و داخل ساندویچ بگذارید. اگر شما باردار هستید لازم است که اکیدا از مصرف ساندویچ‌های حاوی گوشت‌های فراوری شده بپرهیزید. به عقیده ی محققان مصرف این قبیل گوشت‌ها شما را در معرض باکتری لیستریوز(بیماری مشترک بین انسان و حیوان) قرار می‌دهد. متاسفانه این بیماری نیز خطر سقط جنین، زایمان پیش از موعد، عفونت و حتی مرگ نوزاد در حین تولد را به همراه دارد.

ادامه »

 نظر دهید »

کاربرد های اعجاب انگیز خلال دندان

18 بهمن 1393 توسط ت

آیا فکر می کنید خلال دندان فقط برای تمیز کردن لابلای دندان ها و امتحان پخت کیک مفید است؟ باز هم فکر کنید. شگردهای زیر را در رابطه با کاربردهای جدید خلال دندان در آشپزخانه، گوشه و کنار خانه و حیاط امتحان کنید و از آنها بهره ببرید.

1- از سر رفتن غذا جلوگیری کنید

این مورد برای همه ما اتفاق افتاده است: قابلمه غذا را روی اجاق گاز می گذاریم؛ شعله زیر آن را زیاد می کنیم و با خود می گوییم چند دقیقه دیگر به آن سر می زنم اما فراموش می کنیم و ناگهان غذا سر می رود. برای اجتناب از مواجه شدن با چنین موقعیتی و کثیف شدن اجاق گاز یک خلال دندان را به طور افقی بین در و قابلمه قرار دهید. با ایجاد این فضای کوچک بخار از قابلمه به تدریج خارج می شود و از سر رفتن غذا جلوگیری می شود.

2- میزان خروج سس سالاد را کنترل کنید

نمی خواهید دوباره خیلی سس روی سالدتان بریزد! پس این راه را امتحان کنید: فویل روی قوطی سس سالاد را برندارید. با استفاده از یک خلال دندان سوراخ هایی روی آن ایجاد کنید. با این کار از به یکباره خالی شدن قوطی سس روی سالدتان جلوگیری می کنید و علاوه بر آنکه در مصرف سس صرفه جویی می کنید از مصرف کالری بی رویه که برایتان مضر است نیز پرهیز می کنید.

منبع: مجله موفقیت

ادامه »

 نظر دهید »

برای اینکه خانه ای خوشبو داشته باشیم

17 بهمن 1393 توسط ت

این توصیه ها به کار خانم های خانه داری که می خواهند کدبانو باشند، می آید. این توصیه ها خانه شما را متفاوت خواهد کرد:


۱ برای از بین بردن بوی غذا در خانه آبلیموی تازه را درون یک لیوان آب حل کرده و با کمک افشانه آن را در هوا اسپری کنید.


۲ می توانید چوب دارچین را در دو لیوان آب بجوشانید و اجازه دهید بوی آن در خانه پخش شود. این یک خوشبو کننده طبیعی و آرامش بخش است.

۳ استفاده از عودهای خوشبوی صندل، یاسمن، چوب و دیگر رایحه های طبیعی نیز برای از بین بردن بوی غذا یا خوشبو کردن فضای خانه بسیار مناسب است.

ادامه »

 نظر دهید »

پوست تخم مرغ چه کاربردهایی دارد

17 بهمن 1393 توسط ت

۱ - جلوگیری از گرفتگی لوله‌های فاضلاب: ریختن مقداری پوست خرد شده تخم‌مرغ روی صافی فلزی سینک، باعث تمیزی و جلوگیری از گرفتگی لوله‌ها می‌شود. آن‌ها همچنین مانع از عبور مواد جامد و رهایی از چربی‌های داخل لوله‌ها می‌شوند.

۲ - به عنوان پاک‌کننده: مقداری از پوست تخم‌مرغ را همراه با پودر ظرفشویی روی سطح لک شده بریزید و با اسفنج آن را تمیز کنید.
در صورتی که بخواهید داخل ظرفی دردار را تمیز کنید، می‌توانید مقداری پوست تخم‌مرغ خرد شده را داخل ظرف ریخته، آن را با آب سرد تقریبا پر کنید و چندین بار تکان دهید. نتیجه فوق‌العاده خواهد بود.

ادامه »

 1 نظر
تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

دریافت کد دیکشنری آنلاین

آرشیوها

  • بهمن 1393 (16)
  • بیشتر...
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس