خوشمزه، اما پر خطر
اگر اندکی به وعده های غذایی روزانه فکر کنیم متوجه خواهیم شد که روز به روز از تغذیه سالم دور می شویم.
اکثر ما روزانه از گوشت حیوانات استفاده میکنیم. از حدود یک دهه ی قبل در تمام مجلات و روزنامهها و تلویزیون صحبت از مضرات گوشت قرمز مانند افزایش خطر چاقی، سرطان روده و عدم دریافت ویتامینهای کافی به میان آمده است؛ اما آیا این ویژگیها مخصوص تمام گوشتهاست؟ باید بدانید برخی از گوشتها منبع فوق العاده ی پروتئین و آهن هستند در حالی که برخی دیگر صرفا کلسترول، نیترات و مواد چرب به بدن میرسانند. در نتیجه گروه دوم جزو گوشتهای مضر حساب میشود. در این مطلب 5 نوع از بدترین گوشتهایی که مصرف میکنیم را گوشزد خواهیم کرد. لطفا با ما همراه باشید.
گوشتهای فرآوری شده
به عقیدهی متخصصان، گوشتهای حیوانی فرآوری شده مانند کالباس و غیره حاوی میزان زیادی سدیم هستند و به واسطه ی وجود نیترات محافظت میشوند. بنا به گزارش موسسه ی مطالعات سرطان آمریکا این نوع گوشتها باعث افزایش خطر سرطان روده میشود. اگر شما عاشق ساندویچ هستید میتوانید به جای کالباس داخل آن از گوشت بوقلمون استفاده کنید. میتوانید این قبیل گوشتها را کباب کرده و داخل ساندویچ بگذارید. اگر شما باردار هستید لازم است که اکیدا از مصرف ساندویچهای حاوی گوشتهای فراوری شده بپرهیزید. به عقیده ی محققان مصرف این قبیل گوشتها شما را در معرض باکتری لیستریوز(بیماری مشترک بین انسان و حیوان) قرار میدهد. متاسفانه این بیماری نیز خطر سقط جنین، زایمان پیش از موعد، عفونت و حتی مرگ نوزاد در حین تولد را به همراه دارد.